За підсумками роботи І Міжнародної науково-практичної конференції молодих науковців “IT SCIENCE” видано науковий збірник

У Закарпатському державному університеті 6-7 грудня 2012 року проходила дводенна І Міжнародна науково-практична конференція молодих науковців “IT SCIENCE” «Інформаційні технології як інноваційний шлях розвитку України у ХХІ столітті».

 

Співорганізаторами конференції виступили Ужгородський національний університет, Академія транспорту, комунікації і інформатики (Республіка Молдова), Білоруський державний університет, Інститут кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України, Харківський національний університет радіоелектроніки.

Було представлено як конкретні технічні розробки, так і наукові розвідки. Як наголосила директор ННІ інформаційних технологій ЗакДУ Оксана Ващук, основною специфікою конференції є те, що окрема її секція сформована спеціально для тих студентів, які не є фахівцями ІТ-технологій. Адже основна ознака інформаційного суспільства – інтенсивне використання інформаційних технологій не тільки вузькоспеціалізованими фахівцями, а й усіма членами суспільства. «Тому приємно, що сьогодні у залі присутні і юристи, і економісти, й студенти інших спеціальностей, у тому числі гуманітарії, зокрема, лінгвісти. Це було одним з основних завдань організаторів конференції», - розповіла Оксана Ващук.

Як результат плідної роботи, було видано науковий збірник, у якому опубліковано матеріали роботи І Міжнародної науково-практичної конференції молодих науковців «IT SCIENCE».


ЗакДУ

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.