Очільник Закарпаття вручав дипломи медикам

У середу, 5 червня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олександр Ледида вручив дипломи з відзнакою випускникам-медикам Ужгородського національного університету.

Один з найбільших та найстаріших факультетів Ужгородського національного університету – сьогодні готує спеціалістів та магістрів за спеціальністю «Фармація», «Лікувальна справа» та бакалаврів за спеціальністю «Сестринська справа». Майбутнім лікарям та провізорам вручав дипломи з відзнакою Олександр Ледида:

- Вам довіряють найцінніше – здоров’я. Я бажаю Вам виправдати цю довіру, бути гідними випускниками цього престижного факультету. Знаю, що знання, здобуті за шість років навчання, Ви будете використовувати, примножувати та досягати нових висот у кар’єрі. Зичу Вам наснаги, мудрості та благополуччя.

 

Довідково: Медичний факультет Ужгородського було засновано у 1945 році. За час свого існування факультет підготував більше ніж 7600 лікарів. Сьогодні на факультеті працюють 148 викладачів, з них 28 докторів наук, професорів, 82 кандидата наук. Серед викладачів факультету - 4 академіки громадських академій наук, 7 заслужених лікарів України, 2 заслужені винахідники України, 1 лауреат Державної премії, 1 заслужений працівник освіти України, 5 членів спеціалізованих рад із захисту кандидатських та докторських дисертацій.

 

Прес-центр ОДА

 

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.