Берегівці здають у міліцію зброю

Цими днями на Берегівщині закінчився «місячник добровільної здачі зброї та боєприпасів». Відповідальним за проведенням операції у районній міліції був інспектор дозвільної системи Берегівського райвідділу капітан Опанас Гарагуля.

Особа, яка добровільно здала в зазначений термін зброю, що зберігалася у неї без відповідного дозволу, звільнялася від кримінальної та адміністративної відповідальності. Більше того, громадяни, які добровільно здали незареєстровану зброю, мали змогу її у встановленому порядку зареєструвати на себе та отримати дозвіл на її зберігання, відповідно до вимог чинного законодавства.

 

За період операції до Берегівського райвідділу міліції звернулося 13 громадян із вирішенням питання про легалізацію зброї. Вони добровільно здали в міліцію дев’ять мисливських рушниць. Також було здано чотири газові пістолети. Як наслідок, громадяни не були притягнуті до кримінальної та адміністративної відповідальності.

 

Сподіваємося, що під час проведення наступної операції щодо добровільної здачі зброї, громадяни, у яких є не зареєстрована вогнепальна зброя, будуть більш розсудливими та приймуть рішення жити у злагоді з Законом.

 

Віталій Михайлов

Берегівський РВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.