Факультет міжнародного бізнесу та міжнародного права ЗакДУ вітає всіх випускників!

Кажуть, студентські роки - найкращі роки нашого життя, які потім згадуються з усмішкою на обличчі. І справді так воно й є. Скільки прогуляних пар, двійок, "незданих" предметів, виховних бесід в кабінеті декана на рахунку в кожного студента? Правильно – безліч. А чому б і ні, в роки студентства ми в такому віці, коли від життя хочеться брати абсолютно все, що воно нам пропонує. Й щиро надіємось, що кожен студент за роки навчання у вищому навчальному закладі отримав не тільки багаж безцінних знань й досвіду, а й дуже весело провів своє студентське дозвілля й є що згадати.

 

Університет - це наша остання сходинка у відкритий океан – самостійне життя. Де нас чекає неймовірна кількість яскравих моментів, злетів й падінь, хвилин щастя й смутку, а що саме головне, то це - близькі нам люди, які ці моменти нашого життя проходять й переживають разом з нами. Одними з цих людей, навіть найдорожчими людьми в нашому житті є наші батьки. Це люди, зробили для нас все, що було в їх силах, щоб перш за все виховати в нас гідних поваги людей, а тоді вже законослухняних громадян, відданих працівників, чи талановитих науковців… Випускники зараз на тому переломному етапі свого життя, коли потрібно брати ініціативу в свої руки й починати робити власні кроки, власні звершення, досягати власних висот, міцний фундамент в нас вже закладено й наше майбутнє залежить тільки від нас.

Не підберу кращих слів, ніж сказав Іваницький Орест Михайлович: «Наше життя, як бурхливий океан, а ми пасажири на Титаніку, й дай вам Господь, щоб ваш Титанік ніколи не пішов на дно…»

Тож дорогі випускники, ваше життя ще тільки починається й хочеться побажати удачі у відкритому океані життя, попутного вітру вашому Титаніку, й, звісно, жодного айсберга на вашому шляху.

 

Адміністрація факультету

МБ та МП

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.