Умови оздоровлення закарпатських дітей оцінив куратор області від Кабміну

Під час візиту на Закарпаття Міністр екології та природних ресурсів України, куратор області від Кабміну Олег Проскуряков та голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида відвідали дитячий оздоровчий табір «Барвінок» у Перечині.

У «Барвінку» зараз відпочивають більше сімдесяти школярів (віком 8-14 років) з Перечина та сусідніх районів. Посадовці оглянули умови проживання дітей, ознайомились з програмою дозвілля та раціоном харчування, поспілкувались з дітьми та персоналом.

– Ми приїхали сюди без попередження та будь-якої підготовки, і змогли побачити реальний стан справ у таборі – саме зараз діти готуються до вечері. Ми перевірили кухню та поспілкувались з поварами. Переконались: попри те, що будівля досить стара, тут слідкують за чистотою та намагаються створити затишні умови для дітей, - поділився враженнями від візиту очільник краю Олександр Ледида.

– Президентом України 2013-й проголошений Роком дитячої творчості, тому всебічному розвитку дітей та якісному відпочинку приділяється особлива увага, - нагадав Олег Проскуряков. – Я приємно здивований побаченим тут, у таборі. Навіть з дітьми встиг поспілкуватися: те, що вони веселі та активні, - найкращий доказ на користь справді хороших умов відпочинку в Закарпатті.

 

Прес-центр ОДА

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.