Створення центрів адмінпослуг сприятиме розвитку підприємницької діяльності в області

Упродовж тижня в області проходять наради-семінари щодо створення та функціонування центрів надання адміністративних послуг.

На реалізацію завдань Президента України щодо створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього бізнесу, в області триває процес утворення мережі центрів надання адміністративних послуг. Створення таких центрів сприятиме значному спрощенню підприємницької діяльності.

Так, вже з березня 2013 року утворено Центр надання адміністративних послуг та затверджено Положення про роботу Центру в м. Ужгород. На сьогодні проводиться робота щодо відкриття Центру надання адміністративних послуг у м. Мукачево.

Головним управлінням економіки Закарпатської ОДА затверджено план-графік проведення нарад-семінарів щодо створення та функціонування центрів надання адміністративних послуг. У заходах беруть участь начальник управління розвитку підприємництва та ринкових відносин головного управління економіки Владислав Міца, заступники голів райдержадміністрацій, міськвиконкомів, державні адміністратори дозвільних центрів міст та районів області та спеціалісти, які претендують на посади адміністраторів центрів надання адміністративних послуг.

Так, уже обговорено актуальні питання стосовно реформування сфери надання адміністративних послуг: відкриття центрів надання адміністративних послуг при райдержадміністраціях та міських виконавчих комітетах; опрацювання питань щодо забезпечення функціонування центрів надання адміністративних послуг на базі дозвільних центрів тощо.

 

Прес-центр ОДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.