На Берегівщині оцінювали стан автомобільних доріг

Під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Михайла Ляшка відбулась нарада щодо стану будівництва і ремонту автомобільних доріг комунальної власності.

 

На нараді були присутні начальник управління Державної казначейської служби Блонар І.О. та начальник філії “Берегівський райавтодор” Попов Г. Г., керівники структурних підрозділів райдержадміністраці.

 

Михайло Ляшко звернув увагу присутніх на розпорядження голови обласної державної адміністрації № 140 від 23.04.2013, яким затверджено узагальнений перелік об’єктів та замовників будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2013 році та залишків 2012 року.

 

За підсумками наради відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та ЖКГ підготувати листа виконавчим органам сільських та селищної рад щодо вжиття невідкладних заходів для ефективного використання та освоєння в повному обсязі отриманих коштів субвенції на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах району.


beregszasz.com.ua.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.