На вул. Б. Хмельницького у Берегові з'явиться оновлений переїзд

У місті Берегово заплановані масові реконструкції залізничних переїздів. Для цього сьогодні міський голова Золтан Бабяк оцінив стан залізничного переїзду на вулиці Богдана Хмельницького.

 

 

 

Загалом у місті Берегові 8 залізничних переїздів. Чотири із них знаходяться на балансі міста. Інші чотири — на балансі служби автомобільних доріг Закарпатської області. Міська влада вчора вирішила, що буде облаштовувати залізничні переїзди, які є на балансі міста. Сьогодні Золтан Бабяк перевірив стан переїзду по вулиці Богдана Хмельницького, що розташований на дорозі міжнародного значення (КПП «Лужанка»).

 

Загалом на переїзді планують провести асфальтування доріг навколо колії, демонтувати третю колію, яка на сьогодні вже не працює, а також по можливості замінити старі дерев’яні шлагбауми на нові пластикові. Фінансування на реконструкції цього переїзду візьмуть на себе залізничники.

 

Нагадаємо, нещодавно у Чопівці за за сприяння Сергія Коваля начальника Хустської дистанції колії Львівської залізниці також оновили переїзд.


 beregszasz.com.ua.

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.