Громадянин Німеччини: Дороги Закарпаття гірші за дороги Болівії, Перу та Еквадору....

Цими вихідними, наш репортер, будучи у відрядженні на Великоберезнянщині познайомився з цікавою парою туристів з Німеччини, а саме із знаменитого міста Бремен. Яков та Сільва залюбки поспілкувались з журналістом та відповіли на деякі запитання.

- Яков, яке у Вас враження від закарпатських доріг?

- Коли я з дружиною зібрався їхати в Україну, я вже знав, що дороги тут далеко не найкращі, і спеціально для цієї подорожі я купив старенького "Опеля", але від побаченого я всерівно був у шоці. Адже останіми роками я проживав в країнах Латинської Америки, і можу впевнено сказати, що дороги Закарпаття гірші за дороги Болівії, Перу, Еквадора та інших країн Південної Америки.

- Яков, ви вперше подорожуєте Україною?

- Так вперше, але я знайомий з багатьма коріними українцями, які проживають в Аргентині та Канаді. Доречі, через них я багато дізнався про історію України та про таких політичних діячів, як Степан Бандера, Роман Шухевич, Нестор Махно. Чув я навіть про закарпатського президента Августина Волошина.

- Де ви вже побували і куди плануєте їхати?

- Побували у Львові - дуже гарне місто, а зі Львова через Самбір та Турку ми вирушили до вас в гори на Закарпаття. Тут плануєм провести два тижні.

- Дякую Вам, Яків, за приємну розмову та хочемо побажати вам веселої подорожі, нехай Бог береже Вас.


Анонс Закарпаття

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.