Головне для жителів с.Т.Ремети - газ

18 липня, голова райдержадміністрації Петро Грицик з робочим візитом відвідав с.Т.Ремети, під час якого проінспектував роботу підприємств, які здійснюють діяльність на території сільської ради. Ознайомився з виробництвом, обсягами реалізованої продукції, умовами праці робітників тощо.

Згодом керівник району провів виїзний прийом мешканців села Тур’ї-Ремети. Зокрема, жителі населеного пункту порушували питання газифікації окремих його вулиць. Як з’ясувалося у ході прийому, жителі вулиці Толстого повністю розрахувались за виконані роботи, і просять посприяти у підключенні їх вулиці до газопостачання. Петро Васильович, вислухавши заявників, з розумінням поставився до прохання й пообіцяв допомогти вирішити це питання.

Інша група людей звернули з проханням посприяти у газифікації вулиці Ф.Фекети, оскільки мешканці цієї вулиці донині не провели газ до своїх домівок, проте вони ще боргують підрядникам, незважаючи на те, що блакитне паливо до населеного пункту вже підведене.

Петро Васильович уважно вислухав заявників, зазначив, що дане питання – справді надто важливе для життєзабезпечення людей. Тому, з метою налагодження ефективної роботи, голова райдержадміністрації рекомендував заявникам належним чином організувати роботу вуличних комітетів по збору грошей, щоб розрахуватися з підрядною організацією, тоді питання газифікації вирішиться.

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.