Берча Д.М.:Іван Різак проявив величезну силу духу і впевнено йде до одержання звання доктора фізико - математичних наук

Видатний фізик-теоретик проф. Берча Д.М.:Іван Різак проявив величезну силу духу і впевнено йде до одержання звання доктора фізико - математичних наук.СВІТОГЛЯД: Нагадаємо, що Іван Різак присвятив написану дисертацію сину Олексію, вбитому в минулому році

Проф. Берча Д.М. зазначила, що знає здобувача Івана Різака зі студентських років. Це був дуже талановитий, допитливий і надзвичайно працелюбний студент. Підкреслила, що отримала сьогодні величезне задоволення від його доповіді. Багато людей з його покоління, перейшовши в інші сфери роботи, покинули науку. А він проявив величезну силу духу і впевнено йде до одержання звання доктора фізико - математичних наук. Роботу красять використання здобувачем сучасних методик, реалізовані прекрасні наукові ідеї, дуже серйозні експериментальні дані пояснені на високому теоретичному рівні.

Зазначила, що вона рада за здобувача. Виконана ним робота відповідає всім вимогам ДАК України до докторської дисертації, а її автор, безумовно, заслуговує присвоєння йому наукового ступеня доктора  фізико-математичних наук за спеціальністю 01.04.07 – фізика твердого тіла.

Довідка.

Світогляд

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.