Відбувся турнір з пляжного футболу за Кубок Закарпаття(ФОТО)

У турнірі, що вже встиг стати традиційним, взяло участь 6 команд: з Берегова, Ужгорода, Ужгородського району, Мукачева, Мукачівського району та Воловця.

Цьогорічне змагання виявилося напрочуд результативним та видовищним — на радість багатьох вболівальників, котрі бачили у середньому 8-9 голів за матч. Та не обійшлось і без недоліків, основними з яких були поганий стан поля, що спричинило високу травматичність гравців, та велика кількість скарг на необ’єктивне суддівство ігор.

Результати матчів: Ужгородський район - Мукачівський район 7-3; Мукачівський район - Берегово 8-3; Ужгородський район - Берегово 3-6; Воловець - Ужгород 1-4; Ужгород - Мукачево 3-0; Воловець - Мукачево 1-5.

Напрочуд щедрими на емоції та голи виявилися матчі на визначення трійки призерів. За бронзу змагання боролися команди Ужгородського району та Мукачева.   Основний час закінчився з результатом 8-8, але у серії дев’ятиметрових ударів кращими виявилися футболісти Мукачева.

Основний час фінального матчу між гравцями Ужгорода та Берегова теж закінчився нічиєю (4-4), тож довелося «бити пенальті», за результатами яких чемпіон попередніх років, команда Берегова, була змушена віддати «золото» ужгородцям, тож кубок поїхав до обласного цкнтру.

 


Автор:Валерія Турок

Джерело:rionews.com.ua

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.