В Іршаві змінюють дахи на багатоквартирних будинках (ФОТО)

Зараз на балансі КП «Тепло-Місто» 72 багатоквартирні житлові будинки. Загальний стан житлового фонду міста у не найкращому стані. Майже всі багатоповерхівки потребують капітального ремонту проте, виконати його неможливо через постійне недофінансування.

Протягом останніх двох років керівництво міста спільно із депутатським корпусом намагалися вишукати кошти та провести ремонт хоча б на тих будівлях, котрі в аварійному стані.

 

Так, у 2011 році ремонт дахів зробили на будинках №1 по вул.Набережній, №4 по вул.Шкільній, №54 по вул.Шевченка. Також протягом 2010-2011 років поточний ремонт виконано і на будинках по вулиці Шевченка №31, №33 та частині 35-го. Крім того, розпочали у 2012, а завершили у 2013 році реконструкцію покрівлі будинку №1 «б» по вул.Набережній.

Поряд із цим, на звернення громадян комунальники намагаються усувати ті пошкодження дахів, з якими можуть самостійно впоратися – латають «дири» за допомогою євро руберойду.

На поточний рік у Програму соціально-економічного розвитку міста внесли з десяток багатоповерхівок, стан дахів на яких потребує покращення. Через проблеми із фінансуванням лише для чотирьох будинків наразі виготовлена проектно-кошторисна документація по капітальному ремонту дахів, а саме: по вул. Набережній №7, Пушкіна №24, у розробці знаходиться проект на відновлення покрівлі будинку №1 «а» пров.Партизанський, №54-56 по вул. Шевченка та №2 по вул.Набережній.

І на сьогодні, поки що, єдина відрадна новина – йдуть роботи по капітальному ремонту даху житлового будинку по вулиці Волошина, 22. За матеріалами акту обстеження цей об’єкт знаходився у аварійному стані. Відтак, Іршавське РБКП «Агробуд» виконує капремонт покрівлі, в тому числі частковий ремонт несучих елементів даху, ремонт вентиляційних каналів, елементів карнизу. Також за умовами проекту буде влаштовано водостічну систему та блискавкозахист.

Будівельники відмітили, що поставити крапку у цих роботах вдасться до кінця поточного тижня.

А от питання, який будинок стане наступним, залишається риторичним.

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили в Іршавській міській раді

 

 


 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.