День підприємця відзначили у Виноградові

6 вересня у Виноградові відбулося засідання круглого столу присвячене Дню підприємця, за участі першого заступника голови райдержадміністрації Михайла Русанюка, заступника голови райдержадміністрації Єви Данич та підприємців району. День підприємця в нашій державі був започаткований 15 років тому, згідно Указу Президента з метою відзначення важливої ролі цього сектора економіки для розвитку та формування громадянського суспільства.

 

З найкращими привітаннями та побажаннями до присутніх звернулися перший заступник голови райдержадміністрації Михайло Русанюк, начальник ДПІ у Виноградівському районі управління Міндоходів у Закарпатській області Роман Жибак та заступник міського голови Василь Ціцей.

 

За високий професіоналізм, активну громадянську позицію Михайло Русанюк вручив Грамоти та Подяки районної державної адміністрації кращим підприємцям району: Товту Олександру Олександровичу, Юдіній Галині Тимофіївні, Албоку Едену Едмундовичу, Сухан Вірі Іванівні, Фурику Михайлу Михайловичу, а також директору товариства з обмеженою відповідальністю “Агробудпласт” Кішу Василю Павловичу. Подякою голови обласної державної адміністрації нагороджено приватного підприємця Артура Івашко.

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили у Виноградівській РДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.