Делегацію з Берегова запросили на фестиваль гумору та вина з содою

6–8 вересня у Ференцвароші (9-й район Будапешта) організували третій «Міжнародний фестиваль гумору та вина з содою». Запросили на свято і делегацію з Берегова.

 

 

У програму атракції, окрім дегустації вин та кулінарних конкурсів, включили музичні вистави й виступи коміків. Офіційне відкриття відбулося на площі Бокоч за участі мера Яноша Бочкаї.

 

Також тут куштували особливий «ігристий» напій: вино з содовою. Цьогорічною країною-гостем фесту стала Болгарія, тому на святі пропонували болгарські вина, сир та інші національні смаколики.

 

Загалом на «Міжнародному фестивалі гумору та вина з содою» можна було скуштувати напої з близько 20 країн. Також в рамках фесту провели виставку фотографа зі Словаччини Ференца Теребеші. До слова, на винне свято завітав і перший космонавт Угорщини та перший есперантист у космосі Бертолан Фаркош. Делегації з Берегова на чолі з мером міста Золтаном Бабяком влаштували змістовну культурну програму. У відповідь на гостинність міський голова Берегова запросив делегацію з Ференцвароша на святкування 950-річчя міста.

 

 

beregszasz.com.ua

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.