Виноградівщина братиме активну участь у рекламно-інформативних турах

У п'ятницю, 6 вересня відбулася нарада про участь Виноградівського району у рекламно-інформативних турах, проведених за організації обласною державною адміністрацією. Нарада відбулася під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації Михайла Русанюка, начальника відділу туризму та транскордонного співробітництва райдержадміністрації Святослава Гала, начальника відділу культури райдержадміністрації Василя Югаса, спеціаліста відділу туризму та транскордонного співробітництва райдержадміністрації Валенити Горнецкі.

 

Як допопвів начальник відділу туризму та транскордонного співробітництва райдержадміністрації Святослав Гал, Виноградівський район активно готується до проведення обласної виставки-ярмарку "Тур'євроцентр Закарпаття 2013" та виставки "Єврокарпати". Також вперше за час проведення виставки-ярмарку "Тур'євроцентр Закарпаття 2013", після завершення виставки-ярмарку учасники зможуть відвідати Виноградівщину та ознайомитися з туристичною галуззю району.

 

Ще одне нововведення - проведення відкритих екскурсій по місту Виноградову. Так, починаючи з неділі 8 вересня, буде проведено ряд безкоштовних екскурсій по місту. Під час екскурсії усі охочі зможуть ознайомитися з визначними пам'ятками Виноградова, його історією, культурою та традиціями.

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили у Виноградівській РДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.