Підготовка до міжнародної виставки «Тур’євроцентр-Закарпаття-2013» - на завершальному етапі

Про це у вівторок, 10 вересня, повідомили на селекторній нараді під керівництвом першого заступника голови ОДА Ігоря Свища. Участь у нараді взяли представники всіх районів та міст обласного значення.

Найперше учасники наради обговорили стан підготовки до проведення Днів туризму на Закарпатті, ХІІ Міжнародної виставки-ярмарку «Тур’євроцентр-Закарпаття 2013» та туристичного фестивалю «Євро Карпати-2013». Відбудуться ці заходи в обласному центрі уже у найближчі вихідні – 14 та 15 вересня. Наразі підготовка знаходиться на завершальному етапі. Більшість районів уже представили усі необхідні документи та презентаційні матеріали та готові до участі у виставці.

- Хочу подякувати тим районам, котрі підійшли до підготовки найбільш відповідально та злагоджено. Вашу роботу, будьте певні, оцінять, - зауважив під час наради Ігор Свищо. – Під час фестивалю «Євро Карпати-2013» також буде презентовано спортивний туризм Закарпаття. Це важлива складова популяризації в області здорового способу життя, залучення дітей до занять фізкультурою та спортом, що передбачають соціальні ініціативи Президента України, - зауважив Ігор Свищо.

Разом з тим, за інформацією синоптиків, в області продовжаться дощі. У суботу вони можуть трохи вщухнути, однак поки що прогнози невтішні. Тому організатори готові перенести презентаційні матеріали із площі навпроти обласного музично-драматичного театру безпосередньо до приміщення. Таким чином, проведенню виставки погода не завадить.

До слова, про виставкові площі. Усі вони вже розподілені між учасниками. Складена дводенна програма заходу.

 

Прес-центр ОДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.