На Виноградівщині міліція затримала викрадача державного майна (ФОТО)

 

Працівниками транспортної міліції лінійного відділення на станції Королево Закарпатської області встановлено особу, яка здійснила крадіжку залізничного майна.

 

В чергову частину лінійного відділення на станції Королево поступило повідомлення по телефону від працівника залізниці про те, що на перегоні «Королево-Виноградів» Львівської залізниці невідома особа збиває протиугони з діючої колії.

 

Правоохоронці на місці події затримали та встановили особу, ним виявився 29-річний мешканець Виноградівського району, безробітний, раніше судимий за зберігання наркотичних засобів. Чоловік за допомогою лому демонтував 15 протиугонів марки Р-65, з метою здачі в пункт прийому металобрухту. Отриманий прибуток чоловік мав намір використати для власних потреб.Дані протиугони вилучено. Стосовно особи затриманого відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

Протиугон, як засіб забезпечення безпеки руху служить для запобігання угону шляху, поздовжнього переміщення рейки при русі рухомого складу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

УМВС України на Львівській залізниці

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.