Мукачівські правоохоронці затримали палія іномарки

Цей раніше судимий мукачівець ще у 2011 році по вул.Дзержинського в Мукачеві підпалив автомобіль марки «Peugeot-605», який належав його колишній дружині. Майже два роки 47-літній чоловік переховувався від правосуддя за межами області та країни загалом. Проте врешті-решт його викрили й затримали оперативники карного розшуку.

 

Близько першої години ночі до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції від диспетчера пожежної частини надійшла інформація про загорання автомобіля, який був припаркований біля приватного будинку у мікрорайоні «Росвигово». На місце загорання авто виїхали як пожежники, так і правоохоронці. Після проведення ряду експертиз та перевірок, фахівці встановили, що причиною займання іномарки є занос стороннього джерела, тобто навмисний підпал.

 

У ході розслідування виявилося, що останнім часом між чоловіком та його колишньою дружиною постійно виникали сварки на ґрунті ревнощів. В той вечір, як пізніше розповів сам підозрюваний, він, розлютившись на жінку, облив бензином її автомобіль і підпалив… Вогонь знищив машину майже повністю. Після вчиненого 47-літній мукачівець, який перед тим двічі відбував покарання за вчинення кримінальних правопорушень, вирішив втекти від правосуддя і протягом двох років перебував то за кордоном, то за межами області.

 

Як тільки чоловік з`явився на території області, оперативники карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції встановили місце його перебування і затримали для з`ясування обставин даної події.

 

Наразі слідчими міськвідділу відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України — умисне знищення та пошкодження майна шляхом підпалу. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

 

Наталія МАШІКО

 

Мукачівський МВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.