Жителі Мукачева вважають Філіпа Кіркорова "Пі*аром"(ФОТО)

 Віддані фанати почали збиратись під сценою вже за годину до концерту. Навіть проливний дощ не примусив їх покинути зайняті місця. Співак віддячив їм тим, що запізнився на 40 хвилин. Якраз перед його виступом «підігрітий» натовп вже почав скандувати «…дарас». Прибиральниці нервово витирали насухо сцену.

 

 

 

 

Перше, що зробив співак, вийшовши за куліси, почав знімати на мобільний телефон, як його викликають на сцену фанати. У цю мить до фотокора Голосу Карпат підбігла охорона, і по-хамськи ледь не скинула його зі сходинок, що ведуть на сцену. Після цього навіть заборонили робити фотозйомку перед сценою, хоча у кількох метрах за загорожею фотографувати міг кожен бажаючий.

 

Філіп кілька разів наголосив, що він приїхав на запрошення «свого найкращого друга Алекса», і згадав, що він був тут рівно 10 років тому.

 

 

 

 

 

 

Завтра Кіркоров виступить у резиденції Ровта у Нижньому Солотвині – «Термал Стар», для вузького кола найближчих друзів американського мультимільйонера мукачівського походження. Подейкують, найближчих друзів буде біля 400, а до Філіпа може приєднатися й Микола Басков.

Джерело:goloskarpat.info

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.