Голова Рахівської РДА подякував правоохоронцям за бездоганну роботу

13 вересня голова райдержадміністрації завітав на підсумкову нараду тижня до райвідділку міліції з наміром подякувати всім правоохоронцям, які брали участь в організації ХІV обласного фестивалю-ярмарку «Гуцульська бриндзя» за чудову роботу.

 

- Міліціонерів було майже не помітно, але варто звернути увагу на порядок, який панував на святі, завдяки роботі охоронців порядку, що відзначив і голова облдержадміністрації Олександр Ледида, – зазначив очільник району.

 

За бездоганне виконання службових обов’язків по охороні громадського порядку під час проведення фестивалю-ярмарку «Гуцульська бриндзя», за доброю традицією, були вручені Подяки голови райдержадміністрації, а саме Мирославу Вішовану, Юрію Гамору, Івану Андріюку, Юрію Волощуку, Івану Павлючку, Василю Максим’юку, Ярославу Микуляку та Михайлу Мойсюку.

 

Начальник міліції Рахівщини Віталій Шимоняк висловив щиру вдячність голові райдержадміністрації Дмитру Андріюку за співпрацю та підкреслив, що за всю історію проведення цього заходу, жодного разу не було зафіксовано порушення громадського спокою.

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили в Рахівській РДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.