У Великому Березному підбито підсумки соціально-економічного розвитку району у першому півріччі

Відбулося чергове засідання колегії Великоберезнянської районної державної адміністрації за участі начальників і завідуючих управлінь та відділів виконавчої гілки влади району, керівників окремих підприємств, організацій і установ. Колегію відкрив в.о. голови райдержадміністрації Вадим Шелемон.

- Головне питання, яке ми сьогодні розглядатимемо - це підсумки соціально-економічного розвитку району за перше півріччя. Це те, на що ми повинні орієнтуватися, працюючи у другому півріччі, адже це не тільки сухі цифри - це добробут, комфортні умови для життя та роботи мешканців нашого району. На виконання завдань Глави держави, ми повинні підтримувати та поліпшувати умови життя закарпатців, незалежно від місця проживання. У найвіддаленішому куточку нашого району люди повинні мати можливість користуватися усіма вигодами, - наголосив Вадим Шелемон.

Тож, на засіданні обговорено стан виконання місцевих бюджетів, хід підготовки господарського комплексу та установ бюджетної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років.

- Провідними галузями економічної діяльності району залишається лісова, деревообробна та легка промисловість, - зазначила у своєму виступі начальник управління економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації Олександра Плакош. - За січень - червень 2013 року підприємствами основного кола реалізовано продукції на 31173,4 тис. грн., що складає 117% до відповідного періоду минулого року. Питома вага підприємств лісової та деревообробної галузі у загальному обсязі реалізованої продукції складає 75%. Підприємства району працюють стабільно, нарощують обсяги виробництва та реалізованої продукції, деревообробні підприємства свою продукцію в основному експортують.

Середня заробітна плата на промислових підприємствах району за січень-червень склала 2047,6 грн., за відповідний період 2012 року становила 1930 гривень.

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили у Великоберезнянському РДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.