На Перечинщині пройшла нарада з керівниками закладів охорони здоров`я

Під керівництвом голови райдержадміністрації Петра Грицик відбулась нарада з керівниками закладів охорони здоров`я. Основне питання, що стояло на порядку денному, стосувалось стану використання бюджетних коштів у галузі охорони здоров’я за 8 місяців 2013 року, очікуване забезпечення асигнуваннями до кінця поточного року.

Присутні заслухали інформацію начальника фінансового управління райдержадміністрації Любові Керецман. Співдоповідали – начальник відділу охорони здоров`я райдержадміністрації Віктор Славік, головний лікар Перечинської центральної районної лікарні Сергій Вакаров, бухгалтери районної ЦРЛ .

Голова РДА Петро Грицик відмітив, що вказані вище питання є дуже важливими. Але коштів, що виділяються на них за допомогою формули, на практиці виявляється замало. А тому, після обговорень, було вирішено вжити дієвих заходів щодо ефективного та економічного використання бюджетних коштів, затверджених на 2013 рік.

Потрібно провести серед медичного персоналу району роз’яснювальну роботу з приводу фінансової галузі охорони здоров’я у поточному році. Також, слід забезпечити подальше впровадження заходів з оптимізації мережі, штатів та видатків бюджетної установи.

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили в Перечинській РДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.