Прийомні сім’ї мають стати містком у повноцінне життя для їх вихованців, – Валерій Сабов

27 вересня в райдержадміністрації пройшла нарада при першому заступнику голови РДА Валерію Сабову, де слухалось питання про стан утримання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в прийомних сім’ях, які функціонують на території району. По даному питанню присутні заслухали інформацію завідувача сектору опіки, піклування та усиновлення Олени Кокіш. В обговоренні взяли участь начальник служби у справах дітей Валентина Тернущак, провідний спеціаліст відділу соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Михайло Чунтул.

 

Після обговорення Валерій Сабов підвів підсумки наради та підкреслив, що питання виховання та утримання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в сімейних закладах слід і надалі тримати на контролі. “Ці сім’ї мають стати містком у повноцінне життя для їх вихованців”, – зазначив він.

 

Нагадаємо, наразі в районі здійснюються практичні кроки щодо реалізації державної політики на виховання дітей у сімейних формах виховання. Так, на сьогоднішній день тут налічуються 8 прийомних сімей, в яких виховуються 16 дітей.

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили в рахівській РДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.