Стан виконання доручень Глави держави обговорили у Рахівській РДА

На виконання доручення Президента України Віктора Януковича від 02.04.2013 № 1-1/749 щодо забезпечення сталого розвитку української частини українсько-словацько-німецького природного об’єкта Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО «Букові праліси Карпат», 1 жовтня при першому заступнику голови райдержадміністрації Валерію Сабову відбулася нарада.

 

- Пропозиції до плану заходів щодо забезпечення сталого розвитку і благоустрою гірських населених пунктів Рахівського району було розроблено райдержадміністрацією спільно з головами сільських, селищних рад та розглянуто 17 червня 2013 року на засіданні Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради та направлено на розгляд постійної комісії обласної ради листом. До зазначених пропозицій серед іншого входить відновлення залізничного сполучення між містами Рахів та Київ, – проінформував присутніх начальник управління економічного розвитку і торгівлі Віктор Турок.

 

На даний час ведеться робота по питанню визначення та надання в концесію послуг, які стосуються операції поводження з відходами. Дане питання планується винести на чергову сесію районної ради.

 

Ще одне питання, яке Президент України доручив вирішити – ремонт доріг. Так, станом на 01 вересня 2013 року в районі за рахунок коштів субвенції державного бюджету місцевим бюджетам для будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах району здійснено робіт на загальну суму 826,5 тис. грн., що становить 28 % до обсягу виділених коштів.

 

Також, Рахівською райдержадміністрацією ініціюється будівництво міжнародного пункту пропуску через українсько-румунський державний кордон «Біла-Церква – Сігет». На рівні області утворюється робоча група, яку очолить перший заступник голови облдержадміністрації та до якої включено голову Рахівської райдержадміністрації.

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили в Рахівській РДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.