Стан ведення договірної роботи обговорено на нараді у Виноградівській РДА

Під керівництвом голови районної державної адміністрації Михайла Кочіша, у четвер, 3 жовтня, відбулася нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, під час якої обговорено стан ведення договірної роботи у Виноградівській районній державній адміністрації.

 

Начальник юридичного відділу апарату райдержадміністрації Наталія Матій інформувала присутніх про те, що робота щодо забезпечення законності документів правового характеру з питань договірної роботи, організація правової роботи, укладання договорів та контроль за їх виконанням здійснюється відповідно до Порядку ведення договірної роботи, який затверджено розпорядженням голови районної державної адміністрації.

 

Так, в 2013 році юридичним відділом зареєстровано, розроблено, завізовано 91 договір. Працівники юридичного відділу апарату райдержадміністрації разом з іншими структурними підрозділами державної адміністрації систематично узагальнюють та аналізують практику укладання і виконання господарських договорів.

 

По завершенню наради, головою Виноградівської районної державної адміністрації Михайлом Кочішем дано ряд доручень її учасникам з метою подальшого вдосконалення ведення договірної роботи.

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили у Виноградівській РДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.