Сташна трагедія сталась на Перечинщині

У селі Туриця, що на Перечинщині, майже вщент згорів будинок. Вогонь забрав життя молодого чоловіка, а дружина з батьком-інвалідом залишилися очікувати зиму без даху над головою.

У старенькій дерев'яній хаті проживали чоловік з дружиною та старий батько. Сім'я виживала за рахунок сезонних робіт та випадкових заробітків, які траплялися хазяїну. Дружина – інвалід третьої групи, батько – сліпий. Тому жили виключно на кошти, які вдавалося заробити газді. Жили бідно, навіть хату не топили, бо не мали дров.

За словами сусідів, подружжя часто зловживало алкоголем. Як вдалося з'ясувати, того злосчасного вечора чоловік із жінкою теж хильнули зайвого, посварилися, дружина залишилася спати в кімнаті з батьком, а чоловік пішов на кухню. Вночі дід збудився від того, що задихався. Він почав кричати, аби розбудити дочку, що спала поряд. Від батькового крику дочка швидко схопилася з ліжка. Вона вивела на вулицю старого, а чоловіка врятувати не змогла. За її словами, повернутися до хати вона вже не мала можливості. Весь будиночок був у диму, а диван, на якому лежав чоловік, був охоплений вогнем.

 

За вказаною адресою виїхали міліціонери. Начальник райвідділу міліції Віктор Ребрей особисто був присутній при огляді місця події. Правоохоронці проводять ретельну перевірку, аби встановити причину пожежі. За попередньою версією, померлий закурив у ліжку, і та сигарета, очевидно, вартувала йому життя.

 

Мирослава Пекар,

Перечинський РВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.