Надання пільг та субсидій соціально незахищеним верствам населення на тверде паливо та скраплений газ під контролем Перечинської РДА

14 жовтня, голова райдержадміністрації Петро Грицик провів нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, на якій розглядалося питання надання пільг та субсидій соціально незахищеним верствам населення на тверде паливо та скраплений газ.

Хто має право на отримання пільг, скільки призначено субсидій та який її розмір – прозвітувала в. о. начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Наталія Маханець.

Наразі, згідно з чинним законодавством України, за рахунок субвенції з державного бюджету пільги на тверде паливо та скраплений газ отримують ветерани війни (інваліди війни, учасники бойових дій, учасники війни), особи, на яких поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» (члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни), жертви нацистських переслідувань та багатодітні сім’ї.

З початку року до управління соціального захисту населення РДА за призначенням субсидії для придбання твердого палива та скрапленого газу звернулося 322 сім’ї, з яких 11-ти відмовлено через те, що вартість послуг у межах норм споживання з урахуванням пільг не перевищує визначеного обов’язкового платежу сім’ї (перевищення доходів).

Середній розмір житлової субсидії за 2013 рік становить 885,50 грн. Станом на 01.10.2013 року заборгованість з виплати субсидій для придбання твердого, рідкого пічного побутового палива та скрапленого газу в районі відсутня.

Наостанок, Петро Васильович наголосив на тому,

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили в Перечинській РДА

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.