69 років тому визволили Рахів

В день Покрови Пресвятої Богородиці, в рамках відзначення в області визволення Закарпаття від німецько-фашистських загарбників відбулися урочистості з нагоди 69-ї річниці визволення міста Рахів.

 

У заходах прийняли участь в. о. голови райдержадміністрації Валерій Сабов, в. п. голови районної ради Михайло Фірка, голова міської ради Ярослав Думин, ветерани, працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, організацій, служб району.Розпочались заходи урочистим покладанням квітів до могили Герою Радянського Союзу Олексі Борканюку та пам’ятникам Воїнам-добровольцям.

 

З 69-ю річницею визволення Рахова, ветеранів привітали в. о. голови державної адміністрації Валерій Сабов, міський голова Ярослав Думин, голова первинної організації ветеранів м. Рахів Олексій Калько.

 

- Прийдешні покоління у вічному боргу перед Вами, за обірвану війною юність, за мужність, силу духу, самопожертвування, які Ви проявили в запеклих боях за рідний край, – з такими словами вдячності звернувся до визволителів Рахова Валерій Сабов.

 

За мужність та героїзм, проявлені під час Великої Вітчизняної війни та з нагоди відзначення 69-ої річниці визволення Рахівщини від німецько-фашистських загарбників Почесними грамотами райдержадміністрації та ради нагородили ветеранів війни Юрія Альперіна, Марію Пластуняк та Олексія Халуса.

 

Голова Рахівської районної організації ветеранів України Михайло Руснак подарував присутнім ветеранам пам’ятні фотокартки.

 

Після урочистої частини відбувся творчий звіт Будинку культури присвячений 69-ій річниці визволення міста Рахів.

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили в Рахівській РДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.