На Перечинщині відбулась нарада з керівниками правоохоронних та контролюючих органів

16 жовтня, голова райдержадміністрації Петро Грицик провів нараду з керівниками правоохоронних та контролюючих органів району. У нараді взяли участь прокурор Перечинського району Олександр Братюк, начальник РВ (з обслуговування Перечинського та Великоберезнянського районів) УМВС України у Закарпатській області Віктор Ребрей, начальник Перечинського МРВ УСБУ Костянтин Воєдило, завідуючий сектором з питань взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Віктор Ходанич.

Основною темою наради стало питання забезпечення правопорядку, припинення самовільного будівництва та захоплення землі на території Порошківської сільської ради.

Зокрема, начальник райвідділу міліції Віктор Ребрей повідомив про те, що зараз у Порошкові постійно чергують працівники міліції, з метою впливу та контролю ситуації на місці.

Насамкінець Петро Грицик сказав: «Ми повинні спільними зусиллями зробити все можливе, щоб зупинити це свавілля з боку громадян ромської народності. Вони, не повинні дозволяти собі порушувати законодавство, і своїми діями викликати невдоволення у своїх односельчан».

За результатами наради головою райдержадміністрації дані конкретні доручення, з метою вирішення, в найкоротші терміни, проблемних питань.

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили в Перечинській РДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.