Іван Різак - начальнику УМВС в Закарпатській області Варцабі В.М. Я боротьби не припиню за чесне імя сина

Шановний Василь Миколайович!

 

Після того як закарпатська прокуратура повідомила мене, що їй відомі всі обставини смерті мого сина; після того як Ви особисто з листопада місяця не довезли до мене цю інформацію, бо Вам теж на той час було все відомо (я ще все чекаю); після того як колишній начальник СБУ Ситар взагалі нічого не знав про смерть мого сина на наступний день після трагедії, про що повідомив моїх близьких... Далі продовжувати не буду, бо ще не отримав від Вас відповіді.

 

Сьогодні, після того як деякі Ваші підлеглі біля моєї квартири разом зі своєю кримінальною агентурою вирішили мене трохи полякати кількістю машин чи своєю зовнішністю, я за телефонував в приймальну міністра МВС.

 

Помічник міністра полковник Гаєвський (полковник міліції -так представився) у ввічливій формі пояснив мені, що відносно вбивства Олексія проводиться додаткова експертиза, результати якої буде відомо через місяць.

 

Я продовжую чекати офіційної розмови з Генеральним прокурором України та Міністром МВС.

 

І дуже Вас прошу не лякати мене постійно ні кількісю співробітників міліції , які ламаються то в мою квартиру, то в моїх рідних, ні через "посередників" деяких друзів Лизанця міліціонерів. Може Було би й страшно, але це почуття пропало тоді, коли забрали найдорожче- вбили сина.

 

Я боротьби не припиню. Чесне імя сина дорожче для мене всього іншого. Ті хто його замовив і вбив і ті, хто їм сприяв понесуть за це відповідальність. Навіть якщо в УМВС буде нове керівництво, а я і мої рідні знову стануть жертвами міліції(тої частини міліції, господарі в яких не змінилися з помаранчевих часів).

 

Сподіваюся на розуміння.

 

З повагою, Іван Різак

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.