На Іршавщині відбулась нарада керівників району з керівниками лісових господарств

Минулого тижня голова райдержадміністрації Василь Ковбаско, голова райради Станіслав Сухан та перший заступник голови РДА Іван Мошкола провели робочу зустріч із керівниками лісових господарств Іршавщини. На зустрічі були присутні директори ДП «Довжанське лісомисливське господарство» Василь Ледней, НПП «Зачарований край» Іван Піняшко та Іршавського ДЛГ Іван Фущич.

Під час зустрічі обговорили питання благоустрою лісових насаджень, виявлення та оперативного реагування на незаконне проведення вирубки, формування та оздоровлення лісів, вирощування нових саджанців для відновлення лісового фонду Іршавщини та догляду за ними. Особливу увагу голова РДА та голова райради звернули на правильне ставлення громадян до природи. Потрібно весь час проводити роботу із людьми, пояснювати значимість лісу у екологічній системі краю. Посадовці акцентували увагу на належному стані охорони лісів від пожеж.

За результатами наради було вирішено, що пріоритетним напрямком розвитку лісового господарства на поточний рік і на перспективу залишається нарощування лісосировинного і природоохоронного потенціалу лісового фонду, шляхом створення нових високопродуктивних насаджень у лісовому фонді, а також захисних лісових насаджень на деградованих та малопродуктивних землях, що не використовуються.

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили в Іршавській РДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.