Правоохоронці Мукачева затримали нарко "баригу"

В краї триває міліцейська спецоперація під умовною назвою «Батискаф», в ході якої правоохоронці затримують наркоманів, розповсюджувачів наркотиків, вилучають засоби для їх виготовлення.Як розповів начальник відділення по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС області Валерій Шнуренко, днями під час збуту наркотичних речовин – марихуани та метамфетаміну було затримано раніше судимого мукачівця. Цей 24-річний молодик намагався продати близько 100 грамів марихуани та один грам метамфетаміну.Під час санкціонованого судом обшуку в помешканні підозрюваного працівники міліції вилучили згорток фольги з білою порошкоподібною речовиною, схожою на психотропну речовину метамфетамін, вагою близько 2 грамів, коробку з-під сірників із залишками марихуани, два паперові згортки з насінням марихуани. Також в помешканні правоохоронці знайшли пристрій для вживання марихуани – металевий наперсник з дірками.

 

Поряд у кімнаті, де проживає брат підозрюваного, працівники міліції вилучили револьвер марки «Флобер 4,5», який знаходився в кобурі, а також телескопічний металевий кийок, який відноситься до холодної зброї.

 

Відносно фігуранта справи відкрито кримінальне провадження за незаконне зберігання, збут наркотичних засобів та зберігання зброї. Зазначені факти зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Вилучені речовини та гроші скеровано до експертного центру при УМВС для проведення дослідження. Підозрюваний перебуває під вартою. Триває подальша перевірка щодо причетності даної особи до вчинення аналогічних злочинів.

 

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.