В Ужгороді відзначили 22-річницю ЗСУ

У четвер, 5 грудня, в Ужгороді відбулись урочистості, з нагоди 22-ї річниці Збройних Сил України. У заході взяли участь заступник голови облдержадміністрації Іван Качур, командир 128-ї окремої гвардійської гірсько-піхотної бригади-полковник Олег Христенко, командир військової частини А1778-підполковник Олександр Зима, обласний військовий комісар-полковник Іван Васильцюн, військовослужбовці.

Вітаючи особовий склад військових частин та установ Ужгородського гарнізону, ветеранів та членів їх сімей з 22-ю річницею Збройних Сил України Іван Качур відзначив: нинішні Збройні Сили України продовжують славетні бойові традиції попередніх поколінь. Військовослужбовці з честю виконують свій обов’язок перед народом, демонструють вірність військовій присязі, високий бойовий вишкіл та професіоналізм.

– День Збройних Сил України – це свято тих людей, які уособлюють відвагу, силу, честь, відповідальність, нерозривний зв’язок поколінь і спадкоємність військових традицій. Зараз у нашій державі актуальним є створення оптимальних умов для військових, це влада робитиме, реформуючи армію. Адже, як зазначає глава держави, армія повинна бути професійною, - наголосив Іван Качур.

Від імені голови облдержадміністрації Олександра Ледиди Іван Качур побажав військовослужбовцям та їхнім родинам доброго здоров’я, миру і злагоди, щастя і процвітання, наснаги та нових звершень на благо України.

 

 

Прес-центр ОДА

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.