У Невицькому запрацювала оновлена амбулаторія (ФОТО)

Громада с. Невицього є однією з найактивніших. Село бере участь у реалізації кількох цікавих проектів. Результат участі в одному із них – оновлена амбулаторія загальної практики сімейної медицини. У п’ятницю, 6 грудня, її оглянув голова райдержадміністрації Віктор Ледіда. Капітальний ремонт амбулаторії, заміну вікон було проведено за кошти ЄС та Програми ООН «Місцевий розвиток,орієнтований на громаду» і місцевого бюджету. Також закуплено глюкометри та кардіограф. 

 

Більше тисячі жителів Невицького, безперечно, уже оцінили переваги сімейної медицини і зараз вони оцінять намагання влади зробити все для того, щоб їх обслуговували у нормальних умовах. Та й медики (в амбулаторії працює сімейний лікар та дві медичні сестри) в оновленому приміщенні працюватимуть ще з більшим ентузіазмом, доводячи свій авторитетний професіоналізм. Віктор Ледіда разом із сільським головою Михайлом Лабою,своїм першим заступником Сергієм Когутичем,депутатом облради Олександром Анталом,начальником відділу охорони здоров’я РДА Олегом Голубом уважно оглянув кабінети, поспілкувався із медперсоналом.

 

- Сімейна медицина, безперечно, не просто має право на існування, але є єдиною запорукою підвищення якості надання медичної допомоги населенню та підвищення авторитету і соціального статусу лікаря. Це медицина майбутнього у вітчизняній охороні здоров’я. А тому всіляко сприяти її розвитку, підтримувати її не тільки морально, але і матеріально – наше спільне завдання, - підкреслив у розмові керівник району.

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили в Ужгородській РДА

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.