На обліку в тячівській міліції перебувають шестеро жінок-сімейних дебоширів

З початку року в чергову частину Тячівського РВ УМВС надійшло 277 заяв та повідомлень про правопорушення, які виникли через сімейно-побутові проблеми та сварки.

 

З них за 173 фактами відкрито кримінальні провадження, у 104 випадках особи притягнуті до адміністративної відповідальності за ст.173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення (вчинення насильства в сім'ї).

 

Вчиняють насильство в сім’ї не тільки чоловіки, а й представниці слабшої половини людства. Так, на обліку в тячівській міліції перебувають нині 108 сімейних бешкетників, з яких 6 - жінки. На даний облік ставляться лише ті особи, які до того вже притягувалися до відповідальності за вчинення насильства в сім’ї.

 

Як повідомляє начальник Тячівського РВ УМВС Павло Басараба, якщо громадянин чи його діти страждають від рук когось із членів сім’ї, обов’язково слід звертатися в міліцію за телефоном 102, адже безкарність породжує вседозволеність, яка в свою чергу може призвести до вчинення нового насильства. Якщо ж людина звернулася в міліцію, то не слід зупинятись на півдороги, а не відмовлятись від підтримання обвинувачення та пройти судово-медичне обстеження. Бо інакше робота міліції з протидії домашньому насильству виявиться марною.

 

Іван Філіп

 

Тячівський РВ УМВС

 

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.