II науково-практична конференція «Інформаційні технології у житті студентів та молодих науковців Закарпаття» відбулася в УжНУ

Участь у заході взяли близько 50 студентів та молодих науковців фізичного, математичного, інженерно-технічного факультету та факультету інформаційних технологій вишу.

 

Роботу наукового форуму відкрив завідувач кафедри ТЕІБ, професор В.М.Різак, який передав вітання учасникам від голови оргкомітету та журі, ректора УжНУ Ф.Г. Ващука та президента Академії технологічних наук України А.О.Морозова.

 

Учасників конференції вітали також проректор з наукової роботи Ю.М. Височанський, головний спеціаліст Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА Ю.Ю. Бабинець та заступник декана фізичного факультету І.Й. Росола.

 

За оцінкою журі, переможцями форуму молодих науковців стали Р. Кузьма (І місце), Р. Бабунич (ІІ місце), Є.Гироль, В. Балаж (ІІІ місце). Вони, як і інші учасники, отримали цінні призи.

 

Під час урочистого закриття конференції члени журі й учасники відзначили, що майбутнє – саме в руках молодого покоління, і це прийдешнє буде складним сплетінням інформаційних технологій. Тих, про котрі ми вже знаємо, і набагато складніших, створення яких ще попереду. Велике значення при цьому набуває обмін досвідом, особливо серед молоді, що реалізує себе в цій галузі.

 

Саме в цьому й полягала доцільність проведення конференції «Інформаційні технології у житті студентів та молодих науковців Закарпаття». Дуже тішить, що молодь та IT-технології в нашому університеті знаходять одне одного.

 

Медіацентр УжНУ

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.