Прикордонники з Чопа та Ужгорода затримали чергових нелегалів

Минулої доби прикордонники Чопського загону на кордонах зі Словаччиною та Угорщиною затримали чергових незаконних мігрантів.

У першому випадку «непроханого гостя», який намагався незаконно подолати українсько-словацьку межу, виявили прикордонники відділу «Ужгород». З надходженням доповіді від наряду про невідому особу, що рухається в бік кордону, оперативна група вирушила на вказаний напрям, де і було затримано одного чоловіка без документів. Охоронцям кордону він повідомив, що є громадянином Сирії і слідував до ЄС в пошуках кращих умов життя.

Ще двох правопорушників затримали бійці відділу «Чоп». Спочатку ними був виявлений чоловік, який прямував залізничною колією з Угорщини до України. Він пояснив, що у Захоні відстав від потягу, яким прямував до Мукачево і, використовуючи карту з мережі Інтернет, мав намір наздогнати його у Чопі. Документів при собі правопорушник не мав, а прикордонникам повідомив, що є громадянином Німеччини.

Не минуло й години, як під час прикордонного контролю на станції Чоп, «зелені кашкети» виявили ще одного правопорушника. Чоловік слідував до Угорщини потягом «Москва-Будапешт», а для перетину кордону намагався використати підроблений закордонний паспорт громадянина Франції.

Правопорушників було доставлено до підрозділу для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Наразі встановлюються їхні особи. Рішення про відповідальність перед законом та його подальшу долю визначить суд.

 

 

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили в прес-службі Чопського прикордонного загону

 

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.