Олег Сидорчук: «Закарпатська прокуратура працюватиме на реальний захист конституційних прав і свобод громадян»

Робота органів прокуратури із зверненнями вважається одним із важливих напрямів діяльності, оскільки спрямовується на захист конституційних прав і свобод громадян, зміцнення законності і правопорядку, а основними критеріями оцінки цієї роботи є вжиття вичерпних заходів до задоволення обгрунтованих звернень та реального поновлення порушених прав громадян. Окрім того, прокурор Закарпатської області нагадує, що в прокуратурі діє «телефон довіри», за яким громадяни можуть повідомляти про порушення з боку працівників прокуратури.

Про факти негідної поведінки працівників прокуратури, зловживання ними службовим становищем з корисливою метою, вчинення корупційних дій, корупційних правопорушень, інших грубих порушень Присяги і правил прокурорської етики та поведінки, які дискредитують їх та шкодять авторитету органів прокуратури можна повідомити за номером телефону: (0312) 61-32-77. Прокурор Закарпатської області Олег Сидорчук обіцяє не лише швидко реагувати на такі заяви мешканців краю, але й інформуватиме про результати їх розгляду.

Також він наголошує, що закарпатці можуть приходити й на особистий прийом щочетверга з 10.00 до 13.00 год. та з 16.00 до 17.00 год. за попереднім записом.

Разом з тим, прийом громадян, представників державних і громадських організацій, а також інших осіб здійснюється працівниками відділу з питань розгляду листів та прийому громадян (за участю галузевих підрозділів) щоденно з 9.00.год. до 18.00.год.

У вихідні та святкові дні прийом здійснюється відповідно до графіку чергування в органах прокуратури області.

Додамо, що керівництвом прокуратури області щоденно здійснюється прийом громадян згідно з графіком, ознайомитись з яким можна на офіційному веб-сайті прокуратури Закарпатської області та безпосередньо в приміщенні громадської приймальні.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.