На Іршавщині змагалися рибалки з особливими фізичними потребами

Справжній азарт та чималий улов показали цієї неділі учасники змагань з рибної ловлі, які проводились серед людей з обмеженими можливостями. Вже не вперше місцем змагань стали мальовничі собатинські озера , що на Іршавщині.

На думку організаторів, подібний захід приверне увагу суспільства до цієї групи населення і дає можливість учасникам добре відпочити та поспілкуватись.

Результати минулорічних змагань з рибної ловлі серед людей з обмеженими можливостями довели, що інтерес цієї категорії населення до спорту та активного відпочинку, зокрема до риболовлі, чималий, адже їх учасники продемонстрували найкращі показники з- поміж великої кількості змагань у цьому виді спорту, які проводились в районі.

За словами головного судді змагань, який вже не вперше визначає найкращого риболова на Закарпатті, критерії оцінки однакові для всіх, втім зацікавленість та бажання перемогти такі люди показують набагато більше.

Для того, щоб привернути увагу суспільства до проблем людей з обмеженими можливостями, а також, щоб викликати інтерес до життя самих учасників та бажання бути активним та корисними, організатори в черговий раз вирішили визначити кращого риболова Іршавщини. Дві години уваги та зосередженості - і результат не змусив себе довго чекати.

Хоч минулорічний рекорд на нинішніх змаганнях побитий не був, утім задоволення від такого активного відпочинку учасники отримали не менший. Аж у двох номінаціях переміг п. Юрій, учасник змагань з села Білки.

Каже, наловити найбільше риби йому допомогла родина, адже наживку робили гуртом, втім її складові тримає у таємниці. Свої найбільші трофеї учасники понесли додому, решту риби випустили в озеро, щоб підростала, адже незабаром знову збираються сюди повернутись, щоб позмагатись та поспілкуватись.


Джерело:М-Студіо

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.