Ужгородську багатоповерхівку відключать від газу

У понеділок, 20 серпня, ПАТ «Закарпатгаз» розпочинає роботи з планово-технічного обслуговування багатоповерхівки на вул. Легоцького, 17, в обласному центрі.

З метою проведення комплексу робіт (ревізія та змащування запірної  арматури і т. п.) тимчасово буде припинено газопостачання згаданого будинку, а це – 170 абонентів.
 
 – Скільки триватимуть роботи, - коментує начальник служби внутрішньо будинкових мереж товариства Тарас Стегура, - залежить виключно від активного ставлення до їх проведення працівників ЖРЕРу №7, які відповідають за підготовку та надання працівникам ПАТ «Закарпатгаз» актів про стан димових та вентиляційних каналів, та безпосередньо жильців будинку, котрі не перешкоджатимуть газовикам у  доступу до власних помешкань та якнайактивніше реєструватимуть самовільно встановлені газопостачальні прилади.
 
Оскільки наразі активності ні з боку перших, ні з боку других не спостерігається,  роботи з планово-технічного обслуговування багатоповерхівки на вул. Легоцького, 17, можуть затягнутися, як мінімум, на тиждень.


Джерело:  ПАТ «Закарпатгаз»
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.