Главный конкурент Балоги заявил, что не боится его

Об этом кандидат в депутаты от Мукачево Иван Данацко написал на Фейсбуке

"ВІДЧУТТЯ ПРИСУТНОСТІ!!!

Вчора проводив агітацію в самому місті Мукачево, пройшовся ринком ГіД, ринком в центрі, та ярмаркою в нашу честь))) В людей тільки одне запитання - А ТИ НЕ БОЇШСЯ? Я так розумію, за більше ніж 150 днів МИ довели, що страх у нас відсутній, а ось в мене встає таке питання, а чого він (страх) так вкорінився в Мукачівський та Закарпатський НАРОД, звідки він і де його коріння, які поступки робив "клан" Балог, що всі його БОЯТЬСЯ!

Мені багато пишуть прихильники Балог, мене критикують, чого я повстав перед ЇХ "няньом"))) перед ЇХ роботодавцем і так далі, чого не проти цілої СИСТЕМИ? Говорив, говорю і буду говорити, що "гнилу" СИСТЕМУ в Україні, яка тримається на родинних зв'язках, на партійності, на кумовстві та на страху очолює "клан" Балог із своєю партією "Єдиний Центр". Не менше родинних зв'язків і в інших партіях та блоках, але рекорд ставить Закарпаття, вже навіть 95 квартал з цього приводу сміється)))

Коли був на Майдані, коли розпочав мітинг-акцію в Ужгороді, коли зараз розпочинали в Мукачево, коли перший раз дивився в очі багатьом людям, які зараз допомагають і підтримують, постійно маю ВІДЧУТТЯ ПРИСУТНОСТІ! Хто розуміє про, що говорю, хто бачить, що МИ робимо, той знає, що просто так, без допомоги РУКИ, ЯКА НАПРАВЛЯЄ НАМИ, тут не обходиться. Підтримка СПРАВЕДЛИВИХ СИЛ, які бачать корінь корупційної складової нашого краю, та підтримка СИЛИ ДУХА І ВІДЧУТТЯ ПРИСУТНОСТІ третьої сили, дає нам шанс та можливість боротьби з "кланом" Балог!

А виграємо ми вибори, або програємо, це не основний посил нашої боротьби. МИ повинні зрозуміти, що Балоги розумні люди і вони бачать, що НАРОД ЇХ діями не задоволений, що ЇМ потрібно міняти СВОЄ відношення до НЬОГО, а інакше підуть ВОНИ за своїм "няньом" Януковичем)))

Вчора ще були з Павлом Федакою на радіо "Тиса", з передвиборчою агітацією. Можу сказати, що перший раз на радіо - прикольно, але під час ефіру все рівно було ВІДЧУТТЯ ПРИСУТНОСТІ і повірьте, це не охорона Наливайченко)))

Слава Україні!"- пишет  Данацко

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.