В Ужгороді обрали найгарнішу студентку України (ФОТО)

Обласний центр Закарпаття разом з усією країною відзначив День Незалежності України. Цьогорічне святкування виявилося для ужгородців доволі незвичним. На їх очах у цей день обирали найгарнішу студентку країни. Свято відбувалося в ужгородському Амфітеатрі. Оргкомітет конкурсу очолив Василь Ковач, кандидат у депутати Верховної Ради від Ужгородського округу.
Поміж виходами красунь публіку розважали виконавці з усієї області та не тільки. Особливо бурхливо присутні вітали виступ за карпатки Надії Копчі.
І ось хвилюючий момент для 22 красунь… Титули компетентне журі розподілило так:
«Міс Faberlic» — Марина Кантемирова з Києва. Титул «Інтернет-симпатії» виборола Анжеліка Мисюк із м. Луцьк; «Міс-фото» стала мешканка м.Рівне Олеся Правник. Не оминуло журі своєю увагою і закарпатку. І не тільки журі. Титул «Міс глядацьких симпатій» завоювала Дар’я Миненко з Виноградова.

Найбільшою інтригою, закономірно, стали імена дівчат, які стали призерками конкурсу. Тут місця розподілилися так: ІІІ Віце-міс — Юлія Устінова із Севастополя

ІІ Віце-міс — Лілія Боць із Луцька

І Віце-міс — кіроваградка Яна Хачатурова

«Міс Студентсво України – 2012» стала Анастасія Трифаненко, м.Чернівці. Красуня і представлятиме нашу державу на світовому конкурсі «Queen of the World», що відбудеться у Німеччині.

Джерело:"Новини Закарпаття"

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.