У Мукачеві військових приведено у вищий ступінь бойової готовності (ФОТО)

5 вересня, в Мукачеві, рамках підготовки військових частин 13 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України до комплексу дослідницьких та експериментальних командно-штабних навчань з органами військового управління та військами (силами) “Перспектива-2012” окремий зенітно-ракетний артилерійський дивізіон, яким командує підполковник Анатолій Гунченко, приведено у вищі ступені бойової готовності.


Як зазначив командир 128 окремої механізованої бригади полковник Олег Христенко перевірка показала, що особовий склад та військова техніка до виконання завдань готові. Підлеглі діють впевнено та рішуче.

- На даний час одна зенітно-ракетна артилерійська батарея під керівництвом Олександра Залозного у повному складі здійснює марш з міста Мукачево до станції завантаження військової техніки Стабічово, Мукачівського району.

- Вже завтра військовослужбовці цього підрозділу вирушать з Закарпаття до станції розвантаження Айвазовське, Феодосійського району, Автономної Республіки Крим, де протягом другої половини вересня вони проведуть бойові стрільби з 5 одиниць зенітно-гарматних ракетних комплексів 2С6 «Тунгуска», - підкреслив полковник Олег Христенко.

Також під час під час комплексу дослідницьких та експериментальних командно-штабних навчань з органами військового управління та військами (силами) “Перспектива-2012” від військових частин 13 армійського корпусу залучатимуться в Автономній Республіці Крим зенітно-ракетна артилерійська батарея «Оса» 24 окремої механізованої бригади, на Старожинецькому полігоні, що на Буковині відбудеться батальйонне тактичне навчання за участю військовослужбовців 80 окремого аеромобільного полку зі Львова, а, на Ужгородському полігоні гірські піхотинці 15 окремого гірсько-піхотного батальйону 128 окремої механізованої бригади проведуть ротне тактичне навчання.

Варто зазначити, що на Старожинецькому та Ужгородському полігонах буде залучено вертольоти Мі-24 та вертольоти Мі-8 від 7 полку армійської авіації, які забезпечуватимуть десантування особового складу, здійснюватимуть підтримку дій підрозділів з повітря, вестимуть повітряну розвідку.

Джерело:mukachevo.net

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.