23 августа все патриоты Ужгорода идут на суд!

Об этом на Фейсбуке сообщает адвокат Роман Бухтояров.

"ВИЩИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ СУД СКАСУВАВ ЗАМОВНИЙ ВИРОК ЩОДО БОГДАНА ПИЛИПІВА ТА ЙОГО ТОВАРИШІВ!!!

 

23 СЕРПНЯ 2016 РОКУ О 10 ГОДИНІ В ПРИМІЩЕННІ АПЕЛЯЦІЙНОГО СУДУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ РОЗПОЧНЕТЬСЯ РОЗГЛЯД СПРАВИ З ПОЧАТКУ.

 

Нагадаю, що 07 серпня 2014 року в результаті провокації яку влаштував на той час одіозний очільник Закарпатської ментарні Шаранич Богдана Пилипіва та його товаришів запроторили за грати, а згодом Вироком судді Ужгородського міськрайонного суду Данка В.Й. від 30.01.2015 року Богдана Пилипіва засуджено до 4 років позбавлення волі його товаришів засудили умовно.

Зрозумівши що справа шита білими нитками Апеляційний суд своєю Ухвалою пом’якшив покарання Пилипіву звільнивши його на умовний термін. На більше їхньої честі не вистасило.

 

Але весь цей час боротьба тривала і 31травня 2016 року вищий спеціалізований суд задовільнив касаційну скаргу Пилипіва і скасував незаконний Вирок та Ухвалу апеляційного суд Закарпатскьої області вказавши на численний ряд порушень який допустив суд при розгляді справи.

 

Так Вищий спеціалізований суд вказав на ряд недопустимих доказів якими керувався суд при винесені Вироків, встановив суперечливість показів так званих потерпілих та свідків, вказав на відсутність хуліганських дій Пилипіва та його товаришів, фальшування доказів працівниками прокуратури.

 

Якщо говорити простими словами, то Вищий спеціалізований суд в своїй Ухвалі підтвердив те про говорили так багато часу - СПРАВА ЗАМОВНА!!!" - пишет Бухтояров.

Анонс Закарпатья

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.