«Об’єднані праві Закарпатті» відповіли на питання краян щодо Ужанського нацпарку

Нагадаємо, що 2 вересня, представники «ОПЗ» зафіксували на фото та відео незаконну вирубку лісу на території Ужанського національного природного парку, який розміщений у Великоберезнянському районі Закарпатської області. Тоді через провокацію працівників нацпарку та особисто керівника «прес – служби» парку Примича Анатолія, який є родичем директора нацпарку Бирковича, відбулось побиття активіста «ОПЗ» Олександра Тиводара (Веремієнко– літературний псевдонім). Тоді ж провокатори, скориставшись своєю переконливою більшістью, силоміць забрали гаджети, на які було відзнято докази рубки, та знищили фото та відео.

7 вересня відбулася прес-конференція директора Ужанського національного природного парку Віктора Бирковича ,на яку з’явилися і представники «ОПЗ».На прості запитання «правих» активістів, Биркович давав не зрозумілі відповіді та максимально уникав конкретики, ця подія набула великого резонансу в місцевих ЗМІ.

Зараз на електронні адреси, в соцмережах та при особистих зустрічах люди запитують:

- Чому не продовжуєте?

- З вами домовились?

- Що плануєте далі?

І це ще далеко не повний список запитань.

Спробуємо розповісти максимально стисло та так, щоб не розкрити «карти» тим, хто буде нам всілякими можливими способами «ставити палки в колеса».

Тема нацпарку стала для нас справою честі, тому ми продовжуємо та працюємо над цим питанням кожну вільну хвилину, зрозуміло, що через відсутність фінансування ми не в змозі кожного дня їздити на Березнянщину для продовження розслідування, але робота триває і буде продовжуватись рівно стільки, скільки буде ця проблема.

1. З нами не домовились і скажемо відверто- ніхто і не пробує.

2. Зрозуміло, що плани є, активна робота над якими триває, і обіцяємо найближчим часом оприлюднити СЕНСАЦІЮ!

Висловлюємо подяку керівникам та бійцям націоналістичних організацій Закарпаття, які нам надають всіляку можливу підтримку.

Разом ми збережемо праліси і залишимо незайманими карпатські ліси для наступних поколінь.

На фото директор Ужанського національного природного парку Віктор Биркович.

Анонс Закарпаття

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.