Звернення особового складу та командування 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади

Шановні закарпатці! Ветерани, волонтери, активісти, журналісти, представники громадськості!Бригада четвертий рік знаходиться на передньому краї, на лінії фронту, захищає територіальну цілісність України, стримує ворога. І на четвертий рік війни в нас почало з’являтися відчуття, що 128-ма ОГПбр вам не рідна, не «Закарпатська». Як іще пояснити вашу реакцію на спекуляції, перекручування фактів та спроби окремих осіб вирішити особисті питання за рахунок репутації бригади? Ми перестали відчувати вашу повагу, ми чуємо в наш бік безпідставні образи.

Одна за одною з’являються громадські та ветеранські організації, які, як видно з їхньої публічної діяльності, єдиною своєю метою бачать приниження репутації українського війська, прикриваючись захистом нібито порушених прав своїх членів… та співзасновників. Що характерно і зовсім вже нікого не дивує – «захисту» потребують зовсім не ті, хто сумлінно виконує бойові завдання та обов’язки, а навпаки. Тенденція до створення таких організацій говорить лише про одне – популізм, напевно, нині в тренді.

Бригада в умовах війни реформується, покращується, оновлюється. Не все виходить одразу, але проблемні питання вирішуються в максимально стислі строки. Не останню роль в цьому відіграє довіра, яка панує в бригаді, коли бійці вільно звертаються зі своїми скаргами до командира, а він в свою чергу, розібравшись в ситуації, реагує. Але звертаються не всі. Можливо тому, що уважне вивчення скарги та порушеної в ній проблеми виявить ганебні факти відносно скаржника, про які не заявиш на весь Facebook. Хто зацікавлений в тому, щоб широкий загал, «схвильована громадськість», дізнались, прикладом, скільки часу скаржник переховувався від відправки на лінію фронту по шпиталях, скільки разів відмовлявся виконувати накази, чи скільки адміністративних протоколів за вживання алкоголю на нього складено?

128-ма окрема гірсько-піхотна бригада вважає своїм домом Закарпаття. І нам важливо відчувати підтримку з дому, за яку ми безкінечно вдячні. Нам важливо розуміти, що на нас чекають, що нас зустрічатимуть. Що між нами існує довіра та розуміння.

Тому, звертаємось до вас, закарпатці. Кожний «вброс» чергової громадської/ волонтерської/ ветеранської організації/ асоціації/ спілки проти вашої Закарпатської бригади – це ніж нам в спину. Ніж в спину бригаді, яка стоїть лицем до ворога. Ніж кожному з бійців, що сумлінно виконують свої обов’язки. Критично відноситесь до таких повідомлень, аналізуйте, розбирайтеся. Немає питань у війську, що неможливо вирішити законним шляхом та в установленому порядку. Галас на сторінках соцмереж це, зазвичай, ознака інфантильності скаржника, і така поведінка не притаманна справжньому воїну і не личить чоловікові.

Дякуємо за увагу, за підтримку, за те, що ви у нас є.

Дякуємо за те, що ви нас чуєте.

Особовий склад та командування вашої «Закарпатської» бригади
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.