1 резервна сотня ДУК ПС оплот миру на Закарпатті

   Від літа на Закарпатті відновлено діяльність 1-ї резервної сотні Добровольчого Українського Корпусу "Правий сектор". Актив сотні - сміливі, амбіційні, принципові, розумні хлопці, а також, попри молодий вік, загартовані і збагачені неоціненним досвідом: за їх плечима численні бойові виїзди на війну, Майдан 2013-14 років, організація та проведення безлічі різнопланових акцій, інше.
Хлопці люблять Закарпаття, а тому будуть докладати всіх зусиль, щоб війна не поширилась на цю територію ні зі східних меж, ані із західних.

В своїй роботі стараються опиратися на досвід минулих поколінь, але при цьому поєднувати його із новаторськими ідеями і сучасним сприйняттям та аналізом ситуації.
Буквально за місяць бійці сотні зуміли спланувати, організувати і зібратися в поїздку на схід. Дотепер - по черзі групами несуть службу в Донецькій області.
"Ми не будемо сидіти вдома і мовчки спостерігати в новинах, як наша країна розвалюється на шматки. Це НАША країна, нам тут жити і нам не байдуже, якою ми її залишимо у спадок своїм дітям" - говорить командир сотні, Володимир Бурча, "Скрудж".
Тим, хто хоче долучитись до лав 1-ї резервної сотні ДУК ПС, допоможе контактна інформація представництва в Ужгороді:
вул. Загорська, 51 (3-й поверх)
тел. +38 096 577 21 25

Разом - до перемоги!

   
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.