УНА - УНСО проти виродків з УПЦ (МП) (ФОТО)

У селі Зеленьки Миронівського району Київської області був скоєний злочин. Це сталось вночі на об’їзній трасі села. Священник московського патріархату в нетверезому стані разом з чотирма молодиками здійснили напад з нанесенням тілесних ушкоджень на водія КамАЗа, який заблукав і зупинився, щоб прокласти собі маршрут. Пише сайт УНА - УНСО.
Спершу незвані гості вступили з водієм-далекобійником у словесну суперечку, яка швидко переросла у побоїще. Металевою трубою водію нанесли удар по голові.
Далекобійник розповів, що відбулось тієї ночі: «У кабіні машини було 4000 гривень, вони зникли. Коли мене вдарили по голові я втратив свідомість. Почавши приходить до тями почув від попа жахливу фразу: «давайте доб'єм його молотком!».

Вищеозначеного москальського прихвостня звати протоієрей Олександр Довченко. Сьогодні члени Київської обласної організації УНА-УНСО на чолі з керівником Віталієм Стогнієм і начальником обласного штабу Олегом Содель завітали до Олександра Довченка в гості для обговорення питання спасіння заблукалої душі, а також задля пояснень скоєних протоієреєм явно гріховних вчинків. Пан Олександр злякався виходити до народу, очевидно на душі в нього не чисто, але відповідь за злочини він має нести не лише перед Богом, але і перед мирською владою.

До акції приєднались також місцеві жителі, які були дуже обурені на свого «духовного наставника». Одна з жительок села Зеленьки поділилась своєю моторошною історією про знайомство з попом. 14 років тому, цей же піп із братом зайшли до неї в дім. Було видно, що чоловіки знаходяться під дією наркотичних речовин. Своїм шумом вони збудили 3 місячного сина, який почав плакати. Донченку не сподобалось, що дитина вередує, тому він схопився за табуретку і замахнувся на дитя. Дяка ангелу охоронцю дитини, що в перший раз священник промахнувся. Однак розлючений піп замахнувся вдруге і вже мати кинулась захищати своє дитя. Табуреткою чоловік розбив їй голову і тому вони з братом втекли. На жаль, з якихось дивних причин, можливо через залякування, винні у цьому злочині не були покарані, а протоієрей Олександр і надалі продовжував зухвало порушувати усі закони. Картину повної зіпсованості доповнює то факт, що він неоднразово висловлювався за прихильність до «руського міру», а у церкві виконував молитви за здоров'я Путіна! Нині ж цей піп являється депутатом селищної ради, що дає йому певний захист від місцевих правоохоронних органів.
На акцію також приїхала поліція. Поліціянти повідомили що у справі протоієрея Олександра триває слідство, деталей якого вони розголошувати не мають права. Проблему становить посада селищного депутата, яку обіймає цей звір у телячій шкірі. Певно, потрібне пряме втручання начальника обласної прокуратури, щоб справа почала рухатись жвавіше.

Поки тривала акція, обурені патріоти і небайдужі жителі села прикрасили паркан попового двору різними написами із закликами і нагадуваннями адресованими як московському царьку так і його шанувальнику.

УНА-УНСО не залишить цю справу і Олександр Довченко невдовзі буде покараний по закону.

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.