В Ужгороді – День жалоби за бійцями 128 - ї бригади, які загинули на Донеччині

Згідно з розпорядженням міського голови Богдана Андріїва, у середу, 20 грудня, в Ужгороді оголошено День жалоби у зв’язку із загибеллю двох військовослужбовців 128 окремої гвардійської гірсько-піхотної бригади, які віддали своє життя за незалежність та територіальну цілісність України.
На адмінбудівлі міської ради, будівлях комунальних підприємств та закладів, державних підприємств, установ та організацій на території міста буде приспущено державні прапори.


Підприємствам, установам та організаціям незалежно від форм власності рекомендовано обмежити проведення концертно-розважальних заходів, – повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради.

Нагадаємо, позиції українських військових, поблизу Зайцевого на Донеччині, бойовики вкотре обстріляли з артилерійських гармат. Але, на жаль, цього разу цей обстріл виявився фатальним для трьох бійців 128 гірсько-піхотної бригади, яка у мирний час дислокується на Закарпатті.

Інформацію про втрати спершу повідомили волонтери, а тоді її з уточненнями оприлюднив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль на своєму сайті.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.